De Vries Interieur adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

De Vries Interieur in Goudriaan; een begrip in de Alblasserwaard!

Welkom op onze website! Hier is te zien wat we allemaal verkopen en doen om uiteindelijk een tevreden klant te hebben. En dat doen wij allemaal graag! Onze slogan is al jaren : “De Vries Interieur : perfect tot in detail” En daar werken we nog steeds aan!

Van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze winkel met 3 etages woonplezier! Want onze collectie is groter dan wat op de website staat…! ( Lift is aanwezig ) En is er zelf niet uit te komen door het ruime aanbod..? Wij geven gratis interieuradvies op locatie en denken graag mee!

Gezellig om elkaar persoonlijk te ontmoeten in onze winkel, de koffie staat klaar!

Tot ziens,


Maak een afspraak

De historie van De Vries Interieur

Opa Jan de Vries begon op deze locatie samen met zijn vrouw Ger in 1950 een fourniturenwinkel. Nadat Ad de Vries en zijn zwager Jan de Gier de winkel overnamen werd in 1979 de winkel nieuw gebouwd. Met een oppervlakte van 750 m2 werd de collectie verder uitgebreid met meubelen en woningtextiel. In 2006 namen wij samen de winkel over en zijn zo inmiddels de derde generatie. En we zitten nog steeds op de Noordzijde 20 in het prachtige dorp Goudriaan. Naast ons winkelpand is er inmiddels nog een tweede winkel bij gekomen met industriële meubelen: De Tweede Kamer Meubelen & Accessoires.

De grote merken van De Vries Interieur

Bij De Vries Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Auping
Silvana
De Toekomst
Luxaflex®
Bonaparte
Desso
Parade
A House of Happiness
Artelux
Forbo