Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

  • Over De Vries Interieur

De Vries Interieur in de regio Alblasserwaard is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Onze slogan is al jaren : “De Vries Interieur : perfect tot in detail” En daar werken we nog steeds aan! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze winkel met 3 etages woonplezier! Want onze collectie is groter dan wat op de website staat…! ( Lift is aanwezig ) En is er zelf niet uit te komen door het ruime aanbod..? Wij geven gratis interieuradvies op locatie en denken graag mee! Gezellig om elkaar persoonlijk te ontmoeten in onze winkel, de koffie staat klaar! Tot ziens,

De historie van De Vries Interieur

Opa Jan de Vries begon op deze locatie samen met zijn vrouw Ger in 1950 een fourniturenwinkel. Nadat Ad de Vries en zijn zwager Jan de Gier de winkel overnamen werd in 1979 de winkel nieuw gebouwd. Met een oppervlakte van 750 m2 werd de collectie verder uitgebreid met meubelen en woningtextiel. In 2006 namen wij samen de winkel over en zijn zo inmiddels de derde generatie. En we zitten nog steeds op de Noordzijde 20 in het prachtige dorp Goudriaan. Naast ons winkelpand is er inmiddels nog een tweede winkel bij gekomen met industriële meubelen: De Tweede Kamer Meubelen & Accessoires.

Betrokken advies

Wanneer je wil weten welke vloer bij jouw woonwensen past, welke raamdecoratie isolerend is, welk matras voor jou geschikt is en welke relaxfauteuil de beste ondersteuning voor jou biedt, kom dan naar de winkel. We geven graag praktisch advies en inspiratie.

Neem contact op met De Vries Interieur

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Neem contact op met De Vries Interieur in de regio Alblasserwaard

Heb je een vraag? Wil je advies ontvangen? Of heb je hulp nodig bij jouw interieurideeën? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!