Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Horizontale jaloezieën bij De Vries Interieur

✔ Houten jaloezieën ✔ Aluminium jaloezieën ✔ Vakkundige montage Ontdek de perfecte raamdecoratie met horizontale jaloezieën bij De Vries Interieur. Ga voor de warme uitstraling van houten jaloezieën of het tijdloze karakter van aluminium jaloezieën, wij bieden een uitgebreide collectie in diverse uitvoeringen.

Ervaar de elegantie, sfeer en de ideale balans tussen lichtinval en privacy. Verrijk je woonkamer of slaapkamer met horizontale jaloezieën en breng comfort in huis. Kom onze veelzijdige collectie bewonderen in onze showroom.

Bezoek de showroom
Ontdek de veelzijdigheid van Jaloezieën bij De Vries Interieur

Horizontale jaloezieën zijn al lange tijd geliefd. En dat is begrijpelijk. Zowel qua uitstraling als functionaliteit zijn horizontale jaloezieën de ideale raamdecoratie. Ze bieden een elegante afwerking, creëren een sfeervolle ambiance en zorgen voor de perfecte balans tussen lichtinval en privacy. Bij De Vries Interieur hebben we zowel houten als aluminium jaloezieën, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Je kunt de veelzijdige collectie horizontale jaloezieën bewonderen in onze showroom.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar warmte en sfeer in huis. Omdat elke houtsoort zijn eigen unieke uitstraling heeft, zijn er jaloezieën voor vrijwel elk interieur. Ook in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, bieden wij oplossingen met basic lamellen die sterk op hout lijken. Daarnaast hebben we ook bamboe jaloezieën, die lichter en dunner zijn dan houten jaloezieën. Met houten jaloezieën creëer je niet alleen privacy, maar ook een gezellige en warme ambiance in elke kamer. Ontdek de veelzijdigheid en natuurlijke schoonheid van onze houten jaloezieën in onze showroom.

Aluminium jaloezieën

Met hun strakke en moderne uitstraling passen deze jaloezieën perfect in elke eigentijdse inrichting. Onze collectie aluminium jaloezieën biedt een breed scala aan kleuropties en prachtige dessins om aan jouw persoonlijke stijl te voldoen. Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn aluminium jaloezieën ook praktisch in gebruik. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te bedienen, waardoor je moeiteloos de gewenste lichtinval en privacy kunt regelen. Bovendien zijn ze bestand tegen vocht en vuil, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Met aluminium jaloezieën creëer je een eigentijdse en functionele raamdecoratie die jarenlang meegaat.

Jaloezieën op maat

Onze maatwerkoplossingen beginnen met een zorgvuldige inmeting bij jou thuis, zodat de jaloezieën perfect passen. Naast het kiezen van het materiaal en de kleur, heb je ook de vrijheid om de breedte van de lamellen te bepalen. Of je nu de voorkeur geeft aan subtiel smalle lamellen of juist robuust brede lamellen, wij zorgen ervoor dat je de ideale oplossing krijgt voor jouw kamer. Personaliseer je jaloezieën nog verder met bijpassende ladderband, waarbij je zelfs kunt kiezen voor een opvallende kleur. Met onze maatwerk jaloezieën creëer je niet alleen een prachtige raamdecoratie, maar ook een perfect passende en persoonlijke touch voor jouw interieur.

Vraag naar de mogelijkheden

Jaloezieën kopen in de regio Alblasserwaard?

Bezoek onze showroom