Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

  • Geniet van een waardevolle nachtrust, het hele jaar door

    Dekbedden kopen in de regio Alblasserwaard

Geniet van een goede nachtrust onder een dekbed van De Vries Interieur

Hoeveel tijd breng jij door onder je dekbed? Volgens slaapspecialisten hebben volwassenen minstens 8 uur slaap per dag (of nacht) nodig. Hoewel dit per persoon kan verschillen, betekent het dat we al snel een derde van ons leven slapend doorbrengen. Onze nachtrust is van onschatbare waarde, en met het juiste dekbed kun je die significant verbeteren.

Bezoek de showroom
Dekbedvulling

Bij het kiezen van het juiste dekbed speelt de vulling een cruciale rol. Ons assortiment biedt diverse opties om aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen. Denk aan dekbedden met een vulling van dons, wol, katoen en bamboe. Daarnaast hebben we ook dekbedden van synthetische microvezels die ideaal zijn voor slapers met allergieën.

Onze donzen dekbedden zijn heerlijk licht, bieden uitstekende isolatie en vormen zich soepel naar je lichaam. De wollen dekbedden bieden naast natuurlijke isolatie ook een uitstekende vochtopname. Zowel onze katoenen dekbedden als de dekbedden van bamboe zorgen voor vochtregulatie en een goede ventilatie.

Ontdek onze selectie van comfortabele dekbedden voor elk seizoen

Bij ons delen we de dekbedden in vier warmteklassen in, volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Hierdoor ontstaan deze keuzes:

  1. In warmteklasse 1 vind je ons winterdekbed, speciaal ontworpen om je bed heerlijk warm te houden tijdens de koudste nachten. Zelfs als het buiten steeds kouder wordt, blijft jouw slaapomgeving behaaglijk en warm.
  2. Voor warme of zelfs tropische zomernachten hebben we warmteklasse 4, het zomerdekbed. Onder dit dekbed geniet je van de nodige verkoeling, terwijl je toch comfortabel kunt slapen. De warmteklasse is perfect afgestemd op de zomerse temperaturen, zodat je altijd kunt rekenen op een aangename nachtrust.
  3. Als je graag wilt variëren tussen een zomer- en winterdekbed, raden wij je ons 4-seizoenen dekbed aan. Dit veelzijdige dekbed bestaat uit een dun en een wat dikker dekbed, die je eenvoudig kunt verwisselen. Zo pas je de warmte aan op de wisselende seizoenen, zonder in te leveren op comfort.
  4. Bovendien kun je beide dekbedden tegelijkertijd gebruiken om jezelf extra warmte te geven op koude nachten.
Het onderhouden van je dekbed

Wanneer je ervoor kiest om zelf je dekbed te wassen, raden we je aan om eerst het waslabel te raadplegen. Daarop vind je de optimale wasinstructies, inclusief de aanbevolen temperatuur en of het dekbed geschikt is voor de droger. Mocht je twijfelen of het wassen een uitdaging lijkt, breng dan eenvoudigweg je dekbed naar de stomerij.

Slaapgenot van topkwaliteit

Bij De Vries Interieur helpen we je graag bij het vinden van het perfecte dekbed. Of je nu de voorkeur geeft aan de zachte warmte van Texels schapenwol of de heerlijke zachtheid van onze synthetische Thermosoft® vezels, wij hebben opties die bij jou passen.

Naast prijs en afmeting spelen factoren zoals vulling en warmteklasse een belangrijke rol. Als je last hebt van allergieën, bieden we alternatieven met vullingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Wil je graag kunnen variëren? Ons 4-seizoenen dekbed biedt de perfecte oplossing voor het hele jaar door. Bij De Vries Interieur streven we ernaar om jou optimaal comfort te bieden, met dekbedden die passen bij jouw individuele wensen

Maak een afspraak

Dekbedden kopen bij De Vries Interieur in de regio Alblasserwaard

Bezoek onze showroom