Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Slaap als een roos met een elektrische lattenbodem

Wil je genieten van ultiem comfort en gemak in bed? Dan is een elektrische lattenbodem een uitstekende keuze. Met een elektrisch verstelbare lattenbodem kun je moeiteloos je slaaphouding aanpassen. Of je nu graag rechtop zit om te lezen of je benen wilt verhogen voor een betere bloedsomloop, met een druk op de knop creëer je de ideale positie. Bij De Vries Interieur hebben we een ruim aanbod aan elektrische lattenbodems die zorgen voor ultiem comfort en ondersteuning. Wil je liever een handverstelbare lattenbodem, dan kan dat natuurlijk ook. Met handgrepen bij het hoofdeind en het voeteneind creëer je in dat geval eenzelfde comfortabele houding.

Bezoek de showroom
De basis voor zoete dromen

Een goede nachtrust begint bij de basis. En de basis van een comfortabel bed is een kwalitatieve lattenbodem. Bij De Vries Interieur begrijpen we het belang van een goede lattenbodem voor jouw slaapervaring.

Optimaal ondersteund

Onze lattenbodems zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt met het oog op jouw comfort. Met de juiste balans tussen flexibiliteit en stevigheid zorgen onze lattenbodems voor een gelijkmatige verdeling van de drukpunten van je lichaam. Of je nu rug-, zij- of buikslaper bent, onze lattenbodems passen zich aan jouw slaaphouding aan en zorgen voor een gezonde uitlijning van je wervelkolom. Ervaar het verschil van optimale ondersteuning en ontdek hoe het je slaapkwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.

Of toch een boxspring?

Als het gaat om het kiezen tussen een lattenbodem en een boxspring, is het belangrijk om te weten wat jouw specifieke behoeften zijn. Beide opties hebben hun eigen voordelen, maar het hangt af van jouw voorkeuren en slaapgewoonten welke het beste bij jou past. Een lattenbodem biedt bijvoorbeeld een goede ondersteuning en ventilatie, terwijl een boxspring een luxueuze uitstraling geeft en extra veerkracht biedt.

Welke lattenbodem past bij jou?

Bij het kiezen van een lattenbodem is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals jouw lichaamsbouw, slaapgewoonten en persoonlijke voorkeuren. Bij De Vries Interieur hebben we een divers aanbod aan lattenbodems, variërend in materiaal, verstelbaarheid en ondersteuning. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de lattenbodem die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Maak een afspraak

Lattenbodems kopen bij De Vries Interieur in de regio Alblasserwaard

Bezoek onze showroom