Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Geniet van extra slaapcomfort

Op zoek naar een topdekmatras dat zorgt voor ultieme slaapcomfort? Bezoek dan De Vries Interieur in Goudriaan. Wij begrijpen dat elk detail telt. Of je nu een 1-persoons of 2-persoons matras hebt, met een lengtemaat van 200, 210 of 220cm, onze topdekmatrassen voeg je gemakkelijk toe aan je basismatras.

Bezoek de showroom
Splittoppers

Splittoppers zijn perfect voor verstelbare bedbodems. De soorten die we aanbieden zijn: koudschuim, latex en pocketvering topdekmatrassen, elk met unieke eigenschappen. Het koudschuim topdekmatras past zich perfect aan je lichaam aan en behoudt tegelijkertijd zijn vorm, zonder kuilvorming. Voor allergiegevoeligen raden wij een latex topdekmatras aan vanwege de uitstekende antibacteriële eigenschappen. Onze pocketvering topdekmatrassen met flexibele minipockets bieden daarnaast de optimale ondersteuning op de belangrijkste plekken van je lichaam.

De luxe van matrastoppers

Met matrastoppers creëer je een extra laag van luxe en comfort, waardoor je nog langer kunt genieten van je matras. Of je nu kiest voor een nieuw matras met direct extra comfort, of je bestaande matras wil upgraden naar een nóg betere slaapervaring, voldoende redenen om te investeren in een matrastopper.

Jouw nachtrust centraal

Een goed ondersteunend matras staat niet altijd garant voor een goede nachtrust. Daarom biedt ons topdekmatras de perfecte oplossing. Het verbetert namelijk niet alleen de ondersteuning van je lichaam, maar verlengt ook de levensduur van je hoofdmatras door de verlichting van drukpunten. En dat voel je meteen na je eerste nacht! Bovendien is ons lichte topdekmatras eenvoudig omkeerbaar en de hoes, ook wel tijk genoemd, gemakkelijk wasbaar. Een extra voordeel is dat het topdekmatras de ruimte tussen twee 1-persoons matrassen naadloos opvult.

Slaapadviseurs

Samen met jou selecteren ze het perfecte topdekmatras, afgestemd op jouw slaapsituatie. Zelfs als je een bed hebt met een verstelbare bedbodem, bieden onze splittoppers de ideale oplossing. Onze topdekmatrassen zijn verkrijgbaar in diverse lengte- en breedtematen.

Benieuwd welk topdekmatras het beste bij jouw slaaphouding past? Onze adviseurs met kennis en ervaring helpen je graag.

Vraag advies

Topdekmatrassen kopen bij De Vries Interieur in de regio Alblasserwaard

Bezoek onze showroom