Zachte vloerbedekking

Wonen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Om wonen zo aantrekkelijk en behaaglijk mogelijk te maken, besteedt men veel aandacht aan de inrichting. een goede inrichting begint bij de basis: dat is de kleurstelling, behang en natuurlijk vloerbedekking. Tapijt is een van de meest verkochte vloerbedekking in Nederland. Een prachtig produkt dat tegemoet komt aan de individuele wensen van u als consument.

De keuze van tapijt wordt in eerste instantie bepaald door smaak, maar alle positieve aspecten van tapijt kunnen ook de keuze beinvloeden. Tapijt is niet allen decoratief, maar ook funcioneel. Tapijt levert immers de beste prestaties op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Dit bespaart geld, verhoogt het comfort en verbetert de akoestiek.

Bovendien houdt tapijt stof en pollen vast en beperkt zo de hoeveelheid fijnstof. Dus hygienisch en beter voor de gezondheid.

"DESSO AirMaster® is een revolutionair tapijt dat zorgt voor schonere lucht in uw huis.
Verrassend toch?” 

Alonzo Mourning
Zevenvoudig Amerikaans Allstar speler en astmapatiënt

In tegenstelling tot wat men altijd dacht, zorgt zachte vloerbedekking voor een schonere lucht, vergeleken met een harde vloer.

Met DESSO AirMaster® is de concentratie kleine stofdeeltjes in de lucht zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren en vier keer lager dan bij standaard tapijt.
Dat betekent schonere en dus gezondere lucht in uw huis.

klik voor meer info of stalen op Desso Home.