Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Marmoleum, Novilon en Allura

Forbo Flooring B.V. is een toonaangevende producent en leverancier van vloeren voor zowel projecten als consumenten over de hele wereld. Met trots presenteren zij de unieke merken: Marmoleum (milieuvriendelijk linoleum), Novilon (comfortabel vinyl) en Allura (stijlvolle PVC-stroken).

De Vries Interieur in Goudriaan is dé plek om jouw Forbo vloer te kopen. Ben je op zoek naar een duurzame vloer van linoleum, vinyl of PVC? Kom dan gerust langs in onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.

Bezoek onze showroom
Ontdek de Marmoleum vloer die bij jouw stijl past

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn gemaakt met behulp van groene energie. Deze vloeren geven jouw kamer een stijlvolle uitstraling. Of je nu waarde hecht aan milieuvriendelijkheid, geluidsabsorptie of een robuuste look, elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten. Er is dus altijd een vloer die perfect aansluit op jouw wensen.

Hollands vakmanschap

Forbo staat voor Hollands design en kwaliteit, met een sterke focus op milieuvriendelijkheid bij de productie van vloeren. Benieuwd naar onze collectie? Maak nu een afspraak bij De Vries Interieur in Goudriaan.

Milieuvriendelijke Marmoleum

In Goudriaan vind je bij De Vries Interieur een uitgebreid assortiment Marmoleum. Marmoleum is een vorm van linoleum en staat bekend als een "groene" vloer. Maar liefst 97% van het materiaal is natuurlijk, zoals jute, vlas, lijnzaadolie en hars. Marmoleum is extreem duurzaam en gaat wel dertig jaar mee. Bovendien kan het na gebruik gerecycled worden tot energie, wat zelfs meer energie oplevert dan het productieproces heeft gekost.

Met een breed scala aan kleuren en dessins is er altijd een Marmoleum vloer die perfect past bij jouw stijl.

De voordelen van marmoleum: Milieuvriendelijk Sterk en duurzaam Ruime levensduur Oneindig veel mogelijkheden in uiterlijk

Marmoleum, Novilon en Allura

Ontdek de unieke pracht van Marmoleum, het comfort van Novilon en de stijl van Allura bij De Vries Interieur. Wij zijn jouw specialist op het gebied van Forbo vloeren in de regio Alblasserwaard. In onze showroom in Goudriaan nemen wij graag de tijd om samen met jou de mogelijkheden te bespreken voor jouw woning. Zodra je een keuze hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat jouw Marmoleum vloer perfect op maat wordt gelegd! Bezoek De Vries Interieur en laat je inspireren!
Wij adviseren je graag

De Vries Interieur, jouw Marmoleum specialist in de regio Alblasserwaard.

De Vries Interieur is dé Marmoleum specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Marmoleum en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Goudriaan naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw Marmoleum vloer perfect op maat!

Maak een afspraak